ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΑΘΙ

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100

Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
Forever Universal Βάση Αυτοκινήτου CH-100
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,07€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Forever
  • Κωδικός: 4742
  • MPN: 5900495335890

Θήκη αυτοκινήτου Forever CH-100, κατάλληλη για τα περισσότερα μοντέλα smartphone και GPS. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα τη συσκευή στα μάτια και στα χέρια του οδηγού. Είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για τον οδηγό και χάρη στον απλό, κλασικό σχεδιασμό του ταιριάζει στο εσωτερικό οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Η τοποθέτηση της βάσης είναι γρήγορη και εύκολη. Απλά τοποθετήστε τη θήκη στο παρμπρίζ, πιέστε την βεντούζα και κλειδώστε τη θήκη με ένα κλικ. Η θήκη μήκους 10 cm με ισχυρή βεντούζα κρατά τέλεια τη θήκη στο παρμπρίζ, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα του τηλεφώνου ή του GPS σας ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους και κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Η κεφαλή περιστροφής σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θέση της κινητής συσκευής σε βολική θέση. Η γωνία κλίσης μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο και ολόκληρο το τηλέφωνο μπορεί να περιστραφεί 360 °. Το Smartphone ή το gps μπορούν να χρησιμοποιηθούν οριζόντια και κάθετα. Το στήριγμα Forever CH-100 με εύρος βραχίονα από 5,5 έως 8,5 cm είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα smartphone και είναι κατάλληλο για συσκευές με μεγέθη οθόνης έως 6,5 ". Κατάλληλο για iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Xiaomi, LG, Smartphone της Motorola.

UNIVERSAL

Ο κάτοχος αυτοκινήτου είναι ένα βασικό αξεσουάρ για κάθε οδηγό. Η θήκη αυτοκινήτου CH-100 είναι κατάλληλη για συσκευές έως 6,5 ", καθιστώντας την κατάλληλη για τα περισσότερα μοντέλα τηλεφώνου και gps. Έχει απλό, διαχρονικό σχεδιασμό που το καθιστά κατάλληλο για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, επιβάτη και φορτηγό.

Εύχρηστη

Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει τον εύκολο και ασφαλή χειρισμό της λαβής. Απλώς επεκτείνετε τους βραχίονες της βάσης, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στη σωστή θέση και αφήστε τα χέρια, και θα ταιριάζουν στο τηλέφωνό σας έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να είναι ασφαλές και σταθερό κατά την οδήγηση.

Ρυθμιζόμενη γωνία

Η λαβή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οριζόντια και κάθετα, και η κεφαλή περιστροφής επιτρέπει μια ρύθμιση κλίσης 360 μοιρών του συγκρατητήρα, επιτρέποντάς σας έτσι να προσαρμόσετε την κατάλληλη γωνία θέασης στις ανάγκες σας.

Ασφάλεια

Η ελευθερία χρήσης του τηλεφώνου ή πλοήγησης κατά την οδήγηση έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ασφάλεια κατά την οδήγηση. Η χρήση της θήκης αυτοκινήτου διασφαλίζει ότι η κινητή συσκευή διατηρείται σταθερά στη θέση της και οι λειτουργίες της είναι εύκολα προσβάσιμες. Με τη βάση αυτοκινήτου Forever CH-100 μπορείτε εύκολα να χειρίζεστε Bluetooth, χάρτες και κλήσεις ανοιχτής ακρόασης χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

Προστασία τηλεφώνου

Το μαξιλάρι με προεξοχές διατηρεί το τηλέφωνο στη θέση του ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους και προστατεύει τη συσκευή από την κίνηση στο εσωτερικό του οχήματος, αυξάνοντας έτσι την άνεση και την ασφάλεια της οδήγησης. Η στιβαρή κατασκευή εξασφαλίζει τη σταθερότητα της κινητής συσκευής, προστατεύοντάς την από πτώσεις και γρατζουνιές.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 3080
Η βάση ACME MH11 για τα smartphones διαθέτει ευχάριστα μινιμαλιστικό σχεδιασμό και είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση, απλά μετακινώντας το σε έναν απ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 1061
ACME PM2103 Clamp Air Vent Smartphone Car Mount Features: Type: Clamp Easy to install Lightweight and small 360° rotation Compatible with any sm..
16,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,63€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 2338
Please welcome the new family of ACME car holders which share similar looks and functionality. According to your preferences and needs you can choose ..
16,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,63€
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4-10 ημέρες Κωδικός: 5718
Ο AirCharger™ Drive είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις ώρες που περνάς οδηγώντας στη δουλειά αλλά και στις διακοπές σου. Φόρτισε το αγαπημένο σου Smar..
54,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,27€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 4734
Βάση με βεντούζα. Κολλάει ιδανικά  στο ταμπλό. Λειτουργεί με την αρχή της βαρύτητας, σφίγγει μετά την εισαγωγή του τηλεφώνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,99€
Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες Κωδικός: 4684
Car Tablet And Holder for windscreen / dashboard Swissten black..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 2254
Ασφαλίστε το Ghostdash στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας ή οπουδήποτε στο παρμπρίζ σας. Η βεντούζα λαβής ραβδί εξασφαλίζει την καλύτερη σταθερότητα στις ..
28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:23,31€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε Κωδικός: 5694
Earldom Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Μαύρο με Μαγνήτη..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€