ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΑΘΙ

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι Αποστολής

Για αγορές άνω των 30 Ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αφορά μόνο τις αγορές εντός Ελλάδος.


Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 ημέρες.

Η emasters.gr για την εξυπηρέτηση των πελατών της συνεργάζεται με το Δίκτυο της ΕΛΤΑ Courier.

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με εταιρία courier.

Τα έξοδα αποστολής αξεσουάρ για αποστολές σε περιοχές εντός και εκτός πόλεων έως 2 κιλά  είναι 3.00€.

Τα έξοδα αποστολής για αποστολές στην Κύπρο είναι 22.90€.

Τα έξοδα τις αντικαταβολής είναι συν 2,50€ στο ποσό της αποστολής.


Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι παραγγελίες βρίσκονται στον παραλήπτη τους την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Για προορισμούς εκτός της Αττικής, ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή τελικού προορισμού.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί τότε η εκτέλεση και η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα και λαμβάνεται την παραγγελία σας σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Αν ένα προϊόν δεν υπάρχει στο κατάστημά μας και ταυτόχρονα είναι σε έλλειψη από πλευράς της εταιρίας που το παρασκευάζει, ή υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία του προϊόντος (συσκευασία, τιμή κλπ), τότε θα ακολουθείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευκρινιστεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια, να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της εκτέλεσής της. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στους πελάτες με εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής μας.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το λογισμικό της ιστοσελίδας, με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό (Τ.Κ.) της περιοχής που θα αποσταλούν τα προϊόντα. Συνιστούμε λοιπόν να συμπληρώνετε σωστά τον ΤΚ και γενικά τα στοιχεία διεύθυνσης και παράδοσης των παραγγελιών. Όλες οι παραπάνω τιμές που αφορούν το κόστος αποστολής, είναι μαζί με το ΦΠΑ. Όπως θα δείτε και κατά την χρήση της ιστοσελίδας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη δική σας, εφόσον αυτό δηλωθεί στη φόρμα παραγγελίας σας. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ξεκινήσει και έρχεται στην πόρτα σας.